Quiz premiär 25 juni

Nu är det dags att njuta sommarkvällar på Mallboden. Tisdag 25 juni kl 18:30 drar vi igång med pubquiz. Boka ert bord på kontakt@mallboden.se Vad som händer i sommar kan ni se under fliken Sommarkvällar eller här.

Nu kan du njuta ännu mer hos oss!

Från 1 juni håller vi öppet dagligen 9:00-18:00. Varmt välkomna! Efter midsommar kommer vi hålla öppet ännu längre, då håller öppet till 21:00 tisdagar till fredagar. Den populära quizen är tillbaka. Likaså trubadurkvällar. Nytt för i år är att vi startar fredagsafterworken med sportquiz. (Lite för sportrnördarna).  

Alla dagar i veckan

Nu har vi öppet alla dagar i veckan. 11-16. Välkomna! Från juni håller vi öppet 9-18 och efter midsommar förlänger vi ytterligare. Åtminstone tisdag till fredag då vi håller öppet fram till 21 och repriserar våra populära quiz- & trubadurkvällar. Mer info kommer!

2019 öppnar idag!

Nu håller vi öppet på helger, från 23 mars. 11-16. Från 27 april håller vi öppet dagligen 11-16. Senare i sommar erbjuder vi längre öppettider.   Välkomna!

Ändring av öppettider

Efter en fantastisk sommar med många härliga gäster och långa tuffa pass för vår personal kortar vi ned öppettiderna från den 27 augusti. Vi kommer ha öppet dagligen 11-16 fram till 30 september då vi stänger cafét för säsongen. Vår personal har jobbat hårt och är förtjänta av lite vila samtidigt som skolor, utbildningar och annat börjar för dem. Men vi håller som sagt våffeljärnen varma september ut. Välkomna!

Quiz nr 4 – Torsdag 16 augusti.

Pga regn i tisdags flyttar vi en fjärde quiz till torsdag 16  augusti. Quizstart 18:30. Bokade bord står klara 17:30 eller tidigare om så önskas. Boka bord via kontakt@mallboden.se Vi ses!

Fullbokat tisdag 7 augusti från 17:30

  Pga eller tack vare alla quiz-sugna så är alla våra bord uppbokade från 17:30 Tisdag 7 augusti. Vi har öppet onsdag, torsdag, fredag till kl 21. På torsdag kommer Jonnie Andersson och spelar. Inga bordsbokningar tas dessa dagar. Välkomna!

Quiz tisdag 24 juli 18:30

Vi testar vidare med kvällsaktiviteter. På tisdagkvällen kl 18:30 kör iv lite quiz. Anmäl er på plats. 100:- / lag. Insatserna skänks till en Motalaförening. Vinsten till laget med flest rätt är presentkort för 8 pers på våffla och kaffe. Vi ses!

Vi stänger tidigt på lördag 7 juli

Tack vare Sveriges framgångar slår vi igen vårt café redan kl 15:30 på lördag.

Mulle spelar på torsdag 5 juli 18:30

Efter förra onsdagens härliga trubadurkväll med Jonnie Andersson så byter vi nu dag och trubadur. Vi hälsar Roger Mulle Persson välkommen till Mallboden torsdag 5 juli. Han spelar lite skön musik för oss mellan 18:30-20:30 med en lite paus däremellan. Välkomna!

Nu finns cyklar för våra boende gäster.

Ni som bor hos oss på Mallboden café & vandrarhem kan hyra cykel och trampa fram längs Göta kanal.

Mors Dag på söndag.

Vi håller öppet lite extra för alla mödrar och andra fikasugna nu på söndag 27 maj. Öppet 10-17. Från måndag har vi sedan öppet 9-18 dagligen.

Utdockning av båtar i torrdockan

Fredag 27 april sker årets utdockning av Göta kanalbolags torrdocka i Gamla Motala Verkstadsområdet. Kom till oss på Mallboden och ta en fika och njut av utsikten över Göta Kanal.